Γιατι η Ταλιμπανία δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη

7 Οκτωβρίου, 2009 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιατι η Ταλιμπανία δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη

Αν δεν αλλάξουν κάποια βασικά πράγματα δηλαδή.

Με τον όρο Ευρώπη να ξεκαθαρίσω ότι εννοώ πολιτισμένη χώρα. Με τον όρο δε Ταλιμπανία εννοώ μία θρησκοκρατούμενη κατ’επίφαση πολιτικώς ορθή χώρα, αλλά κατά βάση παπαδοκυβερνούμενη. Για να δούμε τα πράγματα με τη σειρά. Την Κυριακή, σύμφωνα με τη δημοκρατία, ο λαός μίλησε για όσο του αναλογεί να μιλήσει κάθε x χρόνια όπου 0<x<4 (χωρίς ισότητες). Το κατά πόσο αυτό είναι δημοκρατικό, είναι θέμα άλλου post. Ο λαός λοιπόν, μοναδικός φέρων την εξουσία σε μία δημοκρατία, διάλεξε 300 βουλευτές (και όχι κυβέρνηση όπως πολύς κόσμος νομίζει). Οι βουλευτές χωρίζονται σε συνασπισμούς που ονομάζουμε κόμματα. Ο εκλογικός νόμος λέει ότι ο πρόεδρος της δημοκρατίας (ως αρχηγός του κράτους) δίνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο κόμμα με το μεγαλύτερο ποσοστό (ως εδώ, ΔΕΝ έχουμε κυβέρνηση ακόμα). Αν το ποσοστό αυτό του επιτρέπει να κυβερνήσει αυτοδύναμα, δημιουργεί κυβέρνηση με τους δικούς του βουλευτές και το θέμα τελειώνει εκεί. Έχουμε κυβέρνηση. Έτσι;
Αμ δε! Εδώ μπαίνουν οι πραγματικοί έχοντες την εξουσία, οι ταλιμπάνηδες ιερείς. Γιατί η πράξη της ορκομωσίας, είναι προφανώς αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατικής κατα τα άλλα διαδικασίας (όσο είναι). Παραθέτω ένα κομμάτι της εν λόγω αχρείαστης (κατ’εμέ) και κατάφορα αντιδημοκρατικής (οι εν λόγω ιερείς δεν είναι εκλεγμένοι και φυσικά δεν εντιπροσωπεύουν όλες τις θρησκείες της χώρας μας). Θα πω και δύο κουβέντες για το τι ψέλνουν κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής, μετά το βίντεο.
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
00:42-00:57Ζητάμε το έλεος του θεού για όλες τις εξουσίες, καθώς και για τον ‘φιλοχρίστου’ ημών στρατού” – κουβέντα για τον “κυρίαρχο” λαό. Οι εξουσίες να είναι καλά, και ο στρατός να είναι καλά να τις φυλάει από τους άπλητους. Και φυσικά ο στρατός είναι φίλος του χριστού, για κάποιο λόγο.

2:07-τέλος Καλά εδώ μιλάμε για πολύ γέλιο. Προσέχτε ότι ο πρωθυπουργός της πολιτισμένης χώρας μας, ακουμπάει το μαγικό βιβλίο για να πάρει την μαγική ενέργεια και οι υπόλοιποι ακουμπάνε ο ένας τον άλλο για να μεταφερθεί η ταλιμπανική μαγική ενέργεια από το βιβλίο, μέσω του πολύμπριζου Γιώργου στους υπόλοιπους, για να πάρουν όλοι. Χα χα, αν τα δείξω εδώ σε κανέναν στο γραφείο, θα τρελλαθούν στα γέλια με τον μεσαίωνα που επικρατεί στην κατακαημένη πατρίδα μας.

Συνολικά δηλαδή, η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον αρχηγό του κράτους στον κομματικό σχηματισμό που πήρε την προτίμηση της πλειοψηφίας (όσο πλειοψηφία είναι το 42% σε σχέση με το 58%), προφανώς ΔΕΝ είναι αρκετή στο πολιτισμένο μας κράτος. Πρέπει να έρθουν και οι μάγοι της φυλής να ζητήσουν την βοήθεια του αόρατου πνεύματος ώστε οι εκλεγμένοι ηγέτες να υπηρετήσουν (διακονίσουν) το λαό.

Μπράβο μας.

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Γιατι η Ταλιμπανία δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη at Καθημερινή Τρέλα.

meta