Έγραψε ο σαλάτας

13 Δεκεμβρίου, 2008 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έγραψε ο σαλάτας

Αντιγράφω από το σαλάτοblog:

Συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση της τάξης

1. Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα αναλαμβάνει πρωτοβουλία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποθάλπει τους καταστροφείς.

2. Επιτακτική ανάγκη να απομονωθούν άλλες έκνομες οργανώσεις, όπως οι μαθητές, η ΟΛΜΕ, η Διδασκαλική Ομοσπονδία, η ΠΟΣΔΕΠ (πανεπιστημιακοί), καθώς και διανοούμενοι, οι οποίοι θέλουν να καεί όλη η Ελλάδα.

3. Η αστυνομία, αφού αντιμετώπισε επιτυχώς με εκτεταμένη χρήση χημικών την κηδεία του προβληματικού αναρχοαυτόνομου με την αποκλίνουσα συμπεριφορά, ρίχνει μπαλωθιές στον αέρα για να το πανηγυρίσει.

4. Μαγαζάτορες με αρβύλες και ξυρισμένα κεφάλια παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

5. Επιστρατεύεται ο ποινικολόγος κ. Κούγιας, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Η δικαιοσύνη θα κρίνει αν έπρεπε να πεθάνει το παιδί» δηλώνει με παρρησία.

6. Το ΚΚΕ μετά την μαζική κινητοποίηση έξω από τα γραφεία του Συνασπισμού, καταλαμβάνει και κλείνει τα Πανεπιστήμια. Σε σχετική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής αναφέρεται ότι η αστυνόμευση των ιδρυμάτων είναι ένα βήμα όξυνσης των ταξικών αγώνων, προκειμένου να μην μπουν μέσα οι φοιτητές και υλοποιήσουν τα σχέδια της αντίδρασης για Γενικές Συνελεύσεις.

7. Πληθαίνουν οι καταγγελίες για κουκουλοφόρους που μεταμφιέζονται σε αστυνομικούς μεταμφιεσμένους σε κουκουλοφόρους, και προβαίνουν σε έκνομες ενέργειες υπό την κάλυψη των ανυποψίαστων ΜΑΤ, προκειμένου να εκθέσουν το σώμα.

8. Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, εμφανίζεται αστυνομικός να προτείνει το όπλο του εναντίον διαδηλωτών. Άμεση η επέμβαση της αστυνομίας, ο φωτογράφος ο οποίος τράβηξε τη φωτογραφία απολύθηκε από τη δουλειά του.

9. Συγκλονίζει την κοινωνία το παραποιημένο βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή του ατυχούς γεγονότος, το οποίο προβλήθηκε από το ΜΕΓΚΑ. Στο βίντεο έχουν προστεθεί ήχοι από μπουκάλια (μολότωφ) καθώς και συνθήματα (το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει), πριν από τους ήχους των πυροβολισμών. Η ηχητική επένδυση μπορεί να μην είναι πραγματική, επιβεβαιώνει όμως τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι δέχτηκε επίθεση. Ο υπεύθυνος της παραποίησης δεν απολύθηκε από τη δουλειά του.
Υπουργείο Δημόσιας Tάξης & Εξοστρακισμών: Ολόκληρη η αλήθεια!

1. Οι αστυνομικοί βρίσκονται ΠΑΝΤΑ σε άμυνα. Βρίσκονται σε άμυνα ακόμα και αν αυτοί που τους επιτίθενται δεν τους έχουν επιτεθεί. Ειδικά αν αυτό έχει συμβεί στα Εξάρχεια.

2. Οι αστυνομικοί πυροβολούν πάντοτε στον αέρα για εκφοβισμό. Ασχέτως προς τα που είναι στραμμένο το όπλο τους.

3. Οι σφαίρες των αστυνομικών περιστρόφων, εξοστρακίζονται στο έδαφος. Παρά το γεγονός οτι οι πυροβολισμοί έχουν γίνει στον αέρα.

4. Οι σφαίρες των αστυνομικών περιστρόφων που εξοστρακίζονται στο έδαφος, βρίσκουν πάντοτε κάποιον να χτυπήσουν και μάλιστα σε καίριο σημείο. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες σφαίρες, που ΟΤΑΝ εξοστρακίζονται και ΟΤΑΝ χτυπάνε κάποιον, χτυπάνε συνήθως κάποιον άσχετο, οι σφαίρες που ρίχνουν οι αστυνομικοί στον αέρα για εκφοβισμό, εξοστρακίζονται ΠΑΝΤΑ στο έδαφος και χτυπάνε ΠΑΝΤΑ αυτόν ο οποίος θα έτρωγε την σφαίρα ούτως ή άλλως, αν ο αστυνομικός πυροβολούσε στο ψαχνό.

5. Εαν αστυνομικός πυροβολήσει τσιγγάνο, μετανάστη, γνωστό άγνωστο κουκουλοφόρο, η απόλυτη ευθύνη βαραίνει τον τσιγγάνο, μετανάστη, γνωστό άγνωστο κουλκουλοφόρο.

6. Οποιοδήποτε άτομο πυροβοληθεί απο αστυνομικό, πρέπει να υπαχθεί αυτομάτως σε μια απο τις προαναφερθείσες κατηγορίες, ακόμα και αν προ του πυροβολισμού δεν υπαγόταν σε καμία.

7. Κάθε τέτοιου είδους περιστατικό θεωρείται μεμονωμένο, ακόμα και αν είναι το πέμπτο την ίδια εβδομάδα. Μεμονωμένο θεωρείται οποιοδήποτε περιστατικό δεν μπορεί να δικαιολογήσει ο υπουργός στην τηλεόραση.

8. Σε περίπτωση θανάτου, δεν πρέπει να χρηγσιμοποιείται ο όρος «δολοφονία». Σωστός όρος είναι το «ατυχές συμβαν του θανάσιμου τραυματισμού».

9. Αμέσως μόλις πληροφορηθεί τέτοιου είδους περιστατικό, ο υπουργός οφείλει να εκφράσει τη λύπη του για το ατυχές συμβάν και να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουγού, ο οποίος οφείλει να μην την κάνει αποδεκτή.

10. Αμέσως μετά, ο υπουργός πρέπει να δηλώσει οτι οι ένοχοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, όπως όλοι οι προηγούμενοι, άλλωστε.

11. Για ότι γίνει απο εκεί και πέρα, υπεύθυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπηρεσιακή φόρμα για μεμονωμένα περιστατικά

Την (ημερομηνία)————- ημέρα————— και ώρα —————, το περιπολικό υπ αριθμ’ ——————– ανήκον στη δύναμη του ΑΤ ——————, που εκινείτο στην οδό —————————, της περιοχής: Εξαρχείων ή άλλη———————, δέχτηκε επίθεση απο: τσιγγάνο ή μετανάστη ή γνωστό άγνωστο ή κουκουλοφόρο ή άλλο ——————————.

Ευρισκόμενο σε άμυνα, το πλήρωμα του περιπολικού αντέδρασε, διενεργώντας πυροβολισμούς στον αέρα. Απο σφαίρα που εξοστρακίστηκε, τραυματίστηκε θανάσιμα ο ————————–.

Για το περιστατικό διεξάγεται ένορκη διοικητική εξέταση.

Φίλε Σαλάτα, έγραψες! Περάστε μία βόλτα και από το blog του, οι γελοιογραφίες είναι επίσης καταπληκτικές

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Έγραψε ο σαλάτας at .

meta