Λόγω της ημέρας (a.k.a.γιορ βόουτ μάτερς – νοτ)

4 Νοεμβρίου, 2008 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λόγω της ημέρας (a.k.a.γιορ βόουτ μάτερς – νοτ)

Λόγω των αμερικανικών εκλογών, αδράττω της ευκαιρίας να μεταφέρω και εγώ με τη σειρά μου την δουλειά του μεσιέ Κούλογλου και της ομάδας του σχετικά με την απίστευτη ιστορία νοθείας πριν 8 χρόνια στην πρώτη προσπάθεια του ουρακοταγ… εεε… του κ. Μπους του νεότερου να καταλάβει το άσπρο σπίτι. Μιλάμε για κλεψιά και νοθεία που δεν έχετε ξαναδεί.

Ο πίθηκας φεύγει. Ο ασπρόμαυρος έρχεται.

Με τις υγείες τους (μας).

Ο Νοαμ Τσομσκι δήλωσε πρόσφατα ότι ουσιαστικά ο ΜακΚέιν και ο Ομπάμα είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος (σώπα). Συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος ακαδημαικός είπε σε συνεντευξη του στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης». πως πρόκειται για «εντολοδόχους δύο επιχειρηματικών συμφερόντων τα οποία κατευθύνουν τόσο το Ρεπουμπλικανικό, όσο και το Δημοκρατικό Κόμμα».

Σχολιάζοντας τις προεδρικές τους εκστρατείες τονίζει ότι «ο στόχος του μάρκετινγκ είναι να δημιουργήσει απαίδευτους καταναλωτές που επιδίδονται σε παράλογες επιλογές, υπονομεύοντας τους σκεπτόμενους πολίτες που κάνουν ορθολογικές επιλογές».

Μιλώντας για την οικονομική κρίση αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ενώ τρισεκατομμύρια έχουν ξοδευτεί για την ανάκαμψη χρηματοπιστωτικών οργανισμών, την ίδια στιγμή από τα 12,3 δισεκατομμύρια που έπρεπε να δοθούν αυτό το χρόνο στην Ιταλία για την αντιστάθμιση της κρίσης της πείνας, μόνο το 1 εκατομμύριο έχει παραδοθεί.

Όσο για την αμερικανική εξωτερική πολιτική, την θεωρεί καταστροφική και υποστηρίζει πως «για την καταδίκη της ίσως χρειαστεί κάποτε ένα νέο δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Δείτε και αυτή την ανάλυση για τον Ομπάμα.

Υ.Γ. Ο Γιωργάκης, πρόεδρος του “Σοσιαλιστικού” κόμματος της Ελλάδας (απλή συνωνυμία, μην παρασύρεστε) και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (πωπώώώ) γιατί στηρίζει το “Δημοκρατικό” κόμμα της Αμερικής (πήξαμε στις συνωνυμίες – ξεφτιλίστηκαν οι λέξεις) και όχι το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αμερικής;

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Λόγω της ημέρας (a.k.a.γιορ βόουτ μάτερς – νοτ) at Καθημερινή Τρέλα.

meta