ΣΚΑΪ και InfoWar

1 Μαρτίου, 2008 § 3 comments

Ακόμα μία ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ εκπομπή, αυτή τη φορά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πραγματικά μιλάμε για φωτεινά παραδείγματα στο βούρκο της ελληνικής τηλεόρασης. Παρόλο που τα ανακαλύπτω μέσω … Ελβετίας, για εσάς που βρίσκεσται στην Ελλάδα, αλλά και για οποιονδποτε “ξενιτεμένο”, μπορείτε να χαρείτε την εν λόγω εκπομπή μέσω του video on demand του καναλιού. Πρόκειται για μία εκπομπή για την ιστορία, δοσμένη όμως με φοβερά απλό και επεξηγηματικό τρόπο, ο οποίος μόνο στεγνός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ανάμεσα στα ιστορικά γεγονότα και την ερμηνείας τους, θα γνωρίσουμε την ιστορία πασίγνωστών αλλά και λιγότερο γνωστών μουσικών κομματιών που εμπνεύστηκαν από τα γεγονότα αυτά και θα μάθουμε τον τρόπο που συνδέονται γνωστά κομμάτια του παγκόσμιου παζλ. Πραγματικά την προτείνω όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση, και από σήμερα μαζί με την “Ελληνοφρένεια” του ίδιο σταθμού (στο ραδιόφωνο όμως) αποτελεί μία από τις πολύ αγαπημένες μου εκπομπές.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, βρίσκω 8 εκπομές στο παραπάνω VOD link, οι οποίες πραγματεύονται γεγονότα όπως τη μετάβαση της Σοβιετικής Ένωσης στο σημερινό καθεστώς, τον έλεγχο των πολυεθνικών στην λατινική Αμερική, την αλληλουχία γεγονότων που κατέληξε στην εισβολή των Ισραηλινών και το διαμελισμό της Παλαιστίνης και πολλά άλλα.

Πραγματικά πολλά μπράβο στον ΣΚΑΪ που τολμά να δίνει τέτοιου είδους εκπομπές!

§ 3 Responses to ΣΚΑΪ και InfoWar"

  • Ο/Η tilemaxx λέει:

    να ρωτησω κατι αλλο ασχετο? μηπως εισαι ο mkaragia tou xlink kai evo γιατι αν εισαι ο ιδιος μπες να παιξουμε gran turismo 4

  • Ο/Η Karios λέει:

    Χαχα, όχι καμία σχέση, έχω PS2, αλλά δεν παίζω online και δεν μου αρέσει το GT:)

  • Ο/Η tilemaxx λέει:

    sorry la8os

What's this?

You are currently reading ΣΚΑΪ και InfoWar at Καθημερινή Τρέλα.

meta