Κυνηγοί και ζώα – update

9 Φεβρουαρίου, 2011 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κυνηγοί και ζώα – update

Εσεις θα μου πείτε τι είναι αυτοί οι “κύριοι” του παρακάτω βίντεο, πάντως οι ίδιοι λένε ότι δεν είναι κυνηγοί. Το περιστατικό έγινε στη Λάρισα, μπράβο στην κυρία για το θάρρος της, αλλά κρίμα που το βίντεο βγήκε με τα πρόσωπα και τις πινακίδες καλλυμένα (φυσικά ο τελευταίος δεν είχε καν πινακίδες, αλλά δεν πειράζει, αφού είχε το τηλέφωνο του “νονού” της περιοχής, του γνωστού ντε, του Γιώργου!).


Fast Tube by Casper

Ελπίζω σε βίντεο χωρίς κρυμμένα πρόσωπα. Ελπίζω σε όλους εσάς να πάρετε τηλέφωνο το κάθαρμα με το citroen και να του πείτε τη γνώμη σας. Ελπίζω εν τέλει σε έναν εισαγγελέα να σηκωθεί από την καρέκλα του και να κάνει τη δουλειά του για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Όλη η Ελλάδα το είδε στο YouTube, ένας εισαγγελέας δεν το είδε;

Και για να μην κουράζεται ο τελευταίος, τα στοιχεία του βαρύμαγκα Σταύρου (αυτού που αγριεύει ντε) μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα μέσω του παρακάτω (δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος – πολυ πιθανόν μιας και κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες – αλλά και ο ίδιος να μην είναι, είναι πολύ πιθανό ένας εισαγγελέας να βρει ποιος είναι μέσω του εμπόρου):

ΜΠΑΤΣΙΚΑΣ
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ 41447
Τηλ. 1: 2410972610
Τηλ. 2: 6937477770
Κιν.: 6937477770
Fax: 2410972611
Email: batsikas007@gmail.com

(τα βρήκα από το λευκό citrοen φυσικά, και από εδώ: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1167647/)

Update:
“Αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε το επίμαχο βίντεο λόγω πιέσεων από τον πάροχο που το φιλοξενούσε, αφού όμως πρώτα το είχαν δει 110 χιλιάδες επισκέπτες! Θα επιμείνουμε στην προσπάθεια αυτή ακόμη κι αν χρειαστεί ν’αναζητήσουμε άλλους νόμιμους δρόμους, ώστε να μην φιμώνεται η αλήθεια.”
“Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις για το βίντεο, έτσι δυστυχώς το youtube ζήτησε να κατέβει. Θα σεβαστούμε το αίτημα, άλλωστε το μήνυμα που ήταν να δώσουμε, το δώσαμε. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους που έστειλαν προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης στην γυναίκα που κακοποιήθηκε ψυχικά και σωματικά.”

Fast Tube by Casper

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Κυνηγοί και ζώα – update at Καθημερινή Τρέλα.

meta