Η πέτρα του Σατανά (ή αλλιώς μακριά από το Ροκ αν θέλετε να σωθείτε)

5 Δεκεμβρίου, 2008 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η πέτρα του Σατανά (ή αλλιώς μακριά από το Ροκ αν θέλετε να σωθείτε)

Πρόκειται για ένα φοβερό κείμενο που έπεσε στα χέρια μου, υποθέτω από κάποιο κατηχητικό, τυπωμένο από τις “Χριστιανικές (μαθητικές) ομάδες Θεσσαλονίκης: Οι σκυμνοί”.

Παρέχω όλο το pdf προς τέρψιν, και αναφέρω μερικές ατάκες για να έχετε μία ιδέα τι περιέχει (οι παρενθέσεις δικά μου σχόλια – αν και πολλές από τις ατάκες στερούνται ανάγκης σχολίων):

Ορισμοί:

Ροκ είναι κάθε τι που έχει σχέση με έρωτα, με σαρκασμό, με ουρλιαχτά, με το θάνατο του καθωσπρεπισμού και της βλακείας

Ροκ είναι η άρνηση σε οτιδήποτε υπάρχει. Εαν αρέσει στους γονείς σου, δεν είναι καλο.

Επιστημονική-χρονολογική ανάλυση των φάσεων του Ροκ

Η τρίτη φάση του Ροκ ονομάζεται Σαταν-Ροκ (ορίστε;). Βλέπετε ο Σατανάς διεκδικεί τη μερίδα του. Τόσα χρόνια δούλεψε σκληρά για την αποσύνθρεση της νεολαίας (ελπίζουμε με ένσημα). Τώρα με το δίκιο του (του δώσαν και δίκιο) ζητά από τους νέους να πέσουν, να τον προσκυνήσουν και να του δοθούν ολοκληρωτικά.

Αντιπρόσωποι

Σκοπός της πανκ-ροκ (που πανκ λέει σημαίνει σαθρότητα, σαπίλα – αναρωτιέμαι πιο λεξικό χρησιμοποιούν) είναι να οδηγήσουν τους νέους στην αυτοκτονία, στην ομαδική βία και στους συστηματικούς φόνους (η πανκ ροκ δηλαδή αντιγράφει τις τακτικές που εφάρμιζε η οργανωμένη θρησκεία επί εκατοντάδες χρόνια). Τα πιο γνωστά παν συγκροτήματα είναι οι “Kiss”, οι “Σεξ πίστολς” (που μεταφράζονται ως “τα Σεξουλιάρικα Πιστόλια” – rofl), οι “Έντυ – εντ δε χοτ” (γουστάρω τη χρήση ελληνικών στοιχείων για τα ονόματα”, οι “Δε κλας” (lol) και άλλοι.

Τα κυριότερα παρακλάδια της Ροκ (πολύ γέλιο):

Η ντίσκο, είναι ένα φτηνό κατασκέυασμα, απλά διασκεδαστικό μέσο και πρόκληση για χορό.

Η νιου γουέηβ είναι ένα ανακάτεμα από άλλα παρακλάδια της ροκ (φοβερός ορισμός)

Η πανκπου δεν είναι παρά μία ηχητική σαβούρα ( ΑΥΤΟΣ και αν είναι ορισμός)

Η ρέγγε που είναι ένα αμερικάνικο είδος που θυμίζει γεωργό που χτυπά άδειους ντενεκέδες για να φύγουν τα πουλιά από τα σπαρτά του (αυτό τους θύμισε)

Η ραπ, πολύ άτεχνο αφρικανικό είδος που σε μεταφέρει στη χώρα των Ζουλού και της ζούγκλας (roooofl)

Η θραζ μέταλ (εδώ μας μεταφράζει το θραζ – thrash ώς σκουπίδια -trash, κάπου έχασαν την μπάλα – πάλι -στο αγγλοχριστιανικό λεξικό που χρησιμοποιούν). Σχεδόν δεν υπάρχει μελωδία (πάλι καλά που λέει σχεδόν). Τα ντεσιμπέλ εδώ ανεβαίνουν πάνω από 140 που είναι το όριο πόνου στα αυτιά και φτάνουν μέχρι τα 160 (φαντάζομαι τα παιδάκια από την ομάδα με ντεσιμπελόμετρα να μετράνε τους Slayer σε συναυλίες – rofl)

Πάρτε και ένα κομμάτι από την λίστα του άξονα του κακού της Ροκ, όπως αναφέρεται στο εν λόγω βιβλιαράκι, και προσπαθείστε να καταλάβετε ποια συγκροτήματα είναι:

Πέτρες που κυλάνε

Σκορπιός

Μέγας θάνατος

Λατρεία του μπλε στρειδιού

Μαύρο Σάββατο

Όπλα και τριαντάφυλλα

Ιερέας του Ιούδα

Παρθενικός σίδηρος (υψηλός δείκτης δυσκολίας – lol)

Σεξουλιάρικα πιστόλια (τείνει να είναι το all time classic)

Δεν θα αναφέρω άλλα, γιατί το κείμενο είναι 90 απολαυστικές σελίδες. Φυσικά το όλο εγχείρημα νομίζω ότι είναι η πλεόν τρανή απόδειξη ότι κανένα παιδάκι δεν πρέπει να λείπει από το κατηχητικό (lol)

Καλή διασκέδαση:)

Πάρτε το αρχείο από εδώ

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Η πέτρα του Σατανά (ή αλλιώς μακριά από το Ροκ αν θέλετε να σωθείτε) at Καθημερινή Τρέλα.

meta