1ο bankitοmeeting

20 Μαΐου, 2008 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 1ο bankitοmeeting

Μεταφέρω την πρόσκληση για μία πολύ ενδιαφέρουσα διήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σαρωνίδα από την ομάδα του bankit.gr:
Πολυαγαπημένα bankitάκια και μη!
Το πρώτο μας happening είναι γεγονός!!!
Θα λάβει χώρα στις 12 και 13 Ιουλίου στην πανέμορφη Σαρωνίδα και συγκεκριμένα σε μία απίθανη πλατεία-πάρκο πάνω από τη θάλασσα!
Τις 2 μέρες που θα κρατήσει το happening-φεστιβάλ-γιορτή (δεν έχουμε καταλήξει ακόμα πως θα το λέμε) θα μπορείτε να απολαύσετε:
Θέατρο του δρόμου, θεατρικό παιχνίδι, live performances, προβολές ταινιών, animation και video, unplugged συναυλίες, χορωδίες, dj set, εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, γραφιστικής, σκιτσογραφίας, εικαστικών, γλυπτών, κατασκευών, installations, αναγνώσεις βιβλίων, σεναρίων, ποιημάτων, μίμους, ζογκλέρς, εμψυχωτές, δράσεις για παιδιά, ανταλλακτήριο έργων, αναγνωστήριο συγγραφικών έργων, live ζωγραφική, οικολογικές και ανθρωπιστικές ομάδες δράσης και πολλά πολλά ακόμη που θα εμφανιστούν στο δρόμο!

Η λεπτομέρεια που δεν σας αναφέραμε είναι πως όλα τα παραπάνω θα γίνουν από εσάς! Για αυτό σας καλούμε έναν προς ένα να δηλώσετε συμμετοχή στη διεύθυνση: bankit.happenings@gmail.com μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιουνίου!

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε είναι οι εξής:

Θέατρο του δρόμου
Θεατρικό παιχνίδι
Live
Performances (χορός, μίμοι, ζογκλέρ, ακροβατικά κτλ)
Ταινίες μικρού μήκους (μέχρι 6 έργα)
Video art (μέχρι 6 έργα)
Animation (μέχρι 6 έργα)
Unplugged μουσική
Χορωδιακά σχήματα
Φωτογραφία
(μέχρι 6 έργα)
Φωτογραφία (αφιέρωμα, με φωτογραφίες από τη Σαρωνίδα)
Γραφιστική (μέχρι 6 έργα)
Σκιτσογραφία (μέχρι 6 έργα)
Ζωγραφική (μέχρι 6 έργα)
Live ζωγραφική (με σκοπό τα έργα να εκθέτονται αυτόματα στο happening!)
Εικαστικά (μέχρι 6 έργα)
Κατασκευές (μέχρι 6 έργα)
Installations (μέχρι 2 έργα)
Ανάγνωση κειμένων (από τους ίδιους τους συγγραφείς, ποιητές κτλ κτλ)
Αναγνωστήριο εκτυπωμένων κειμένων (όπου θα διαβάζονται από τους επισκέπτες)

Όσον αφορά στις συμμετοχές σας τώρα, επειδή οι υπεύθυνοι για τη συγκέντρωση του υλικού αλλά και της επικοινωνίας είναι μόνο 3 άνθρωποι (klop, juan και noss tromo καλή τύχη!) θα πρέπει να στέλνονται με προσοχή.

Κάθε mail που θα στέλνετε θα πρέπει να έχει για τίτλο την κατηγορία ή τις κατηγορίες στις οποίες θέλετε να συμμετέχετε. Όσο για το περιεχόμενο, το mail σας θα πρέπει να περιλαμβάνει 1. τα έργα με τα οποία θέλετε να συμμετέχετε 2. το όνομα με το οποίο είστε μέλος της πολιτείας μας 3. τις προτάσεις σας για το τι θέλετε να μας παρουσιάσετε και 4. ένα κλείσιμο του στυλ “μα τι φανταστικοί που είστε επιτέλους”, “τι τέλεια που είναι όσα ετοιμάζετε”, “καλά, θα κάνετε το καλύτερο Happening ever” ή κάτι παρόμοιο απλό καθημερινό βρε αδερφέ.
Στο υπερδιαγαλαξιακό happening που ετοιμάζουμε μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε είναι κάτοικος της πολιτείας μας! Εννοείται δηλαδή ότι μπορείτε να λάβετε μέρος και όσοι δεν είχατε μέχρι τώρα την τιμή, χαρά, ευτυχία κτλ κτλ να είστε κάτοικοί μας, αρκεί να κάνετε μια σύντομη εγγραφή!
Τέλος εκτός από δηλώσεις συμμετοχής ζητάμε και εθελοντές! Όσοι λοιπόν θέλετε να συμμετέχετε στο πρώτο bankitohappening ως εθελοντές δεν έχετε παρά να στείλετε mail στη διεύθυνση bankit.happenings@gmail.com με το τίτλο “Εθελοντισμός”! Και εκεί θα σας αναλάβουν η nancy και η berry.
Τέλος να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επίτιμη πια κάτοικό μας Ζάννα που είχε την ιδέα να πραγματοποιηθεί το πρώτο μας happening στη Σαρωνίδα, μας έφερε σε επαφή με όλους τους ιθύνοντες και μας γέμισε με θετική ενέργεια και πολλές δημιουργικές ιδέες! Και βέβαια να ευχαριστήσουμε τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σαρωνίδας για όλη την υποστήριξη και το δημιουργικό του πνεύμα την Κοινότητα Σαρωνίδας για την ζεστή της φιλοξενία!

Ανυπομονούμε να αρχίσουμε bankitάκια και φίλοι! Να είστε όλοι σίγουροι πως θα κανουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να οργανώσουμε την πιο όμορφη γιορτή τεχνών που είδατε ποτέ! Διαδώστε το λοιπόν όπου μπορείτε και ετοιμαστείτε για 2 μέρες γεμάτες τέχνες, γέλιο, δράση, δημιουργικότητα και πολλές βουτιές!

Και ό,τι απορία έχετε, στο… bankit.happenings@gmail.com

Τους καλλιτεχνικούς μας χαιρετισμούς,

με πολύ ενθουσιασμό,
η ομάδα του bankit.gr

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading 1ο bankitοmeeting at Καθημερινή Τρέλα.

meta