Αναμνήσεις…

20 Απριλίου, 2008 § 7 comments

Αφιερωμένο σε όσους ήταν παιδιά τη δεκαετία του ’80. Αν δεν συγκινηθείτε όσοι μεγαλώσατε με αυτά που θα δείτε, να μου γράψετε:)

§ 7 Responses to Αναμνήσεις…"

 • Ο/Η pixie λέει:

  Ο Ρούχλας άργησε να εμφανιστεί κι ανησύχησα!

  Τα περισσότερα δεν τα θυμάμαι καν. Ωστόσο οι εικόνες και η μουσική είναι σαφέστατα οικείες. Ήμανε εντελώς μυξιάρικο με φαίνεται.

  Ο μικρός πρίγκηπας με τον ωραίο πλανητάκο πού είναι;

  Καλά το τελευταίο-τελευταίο στιγμιότυπο με άφησε χαλκομανία… ποιος είναι ο τίτλος άραγε;

 • Ο/Η karios λέει:

  Παρεπιπτόντως, ο Ρούχλας δεν θα έπρεπε να είναι Λούχρας αφού είναι Λα; 😛
  Εγώ νοστάλγησα πολύ με αυτά τα βιντεάκια πάντως. Την Μάγια τη Μέλισσα την έβλεπα στο προνήπιο οπότε μάλλον πρόλαβα τα περισσότερα από αυτά.
  Ο μικρός πρίγκηπας δεν ήξερα καν οτι υπήρχε σε κινούμενο σχέδιο, μόνο το βιβλίο.
  Όσο για το τελευταίο μου άφησε μία πολύ γλυκιά και θολή ανάμνηση και μένα. Θυμάμαι ότι λάτρευα αυτά τα σκιτσάκια και τη μουσική, αλλά δεν έχω ιδέα πώς το έλεγαν:)

 • Ο/Η pixie λέει:

  Όχι λε συ, αφού είναι Λα ρέμε, όχι Λου, εξού και το όνομα αυτού: ΡούχΛας! 😉

 • Ο/Η karios λέει:

  ΛαΧλας τότε, αν και τα ίδια παίζουν και για την Μελιά (Μι δεν είναι αυτή;)

 • Ο/Η pixie λέει:

  Ε αν το πάμε έτσι κανένας τους δεν είχε το σωστό όνομα:
  Φα – Φιόγκος
  Λα – Ρούχλας
  Σι – Σεβαστιανός
  Μι – Μελιά
  Βασικά έχεις δίκιο στην αρχική σου επισήμανση, διότι τα ονόματα όλων πλην του Ρούχλα ξεκινούν με το πρώτο γράμμα της αντίστοιχης νότας. Ο Ρούχλας είναι κομματάκι… ανάποδος ή καλύτερα ανορθόδοξος, γι’αυτό μάλλον έχει και ανάποδο όνομα.

  Κοίτα να δεις που κάνουμε ανάλυση των ονομάτων των παραμυθάδων…
  Ή μήπως των τρελών τραγουδιστάδων! (ααα καλάάά… κοντεύει να μου σαλέψει – παρ’όλα αυτά) Είσαι να γράψουμε ένα σχετικό paper; Αν δε βρούμε περιοδικό για δημοσίευση, θα το κατοχυρώσουμε ως technical report, ε;

  Btw ο Κοντογιαννίδης ήταν άπαιχτος!

 • Ο/Η karios λέει:

  Χμ, δίκιο έχεις μάλλον αυτή την επισήμανση ήθελα να κάνω από την αρχή:) Φοβερό όνομα το Ρούχλας πάντως (και το Φιόγκος) 🙂 Αν μου βρεις conference να δεχτεί αυτό το paper πάντως θα προσκυνήσω! Άσε που κάθε άλλο από state of the art είναι αυτή η συζήτηση, πάνε 20 χρόνια (αμάν!)

 • Ο/Η pixie λέει:

  Γιατί, καλύτεροι είναι αυτοί που μελετούν Da Vinci; Μη μιλήσω για αρχαιο-κλασικούρες. Η δημοσίευση είναι επιπέδου journal, τι conference μου λες; Δε γράφω περαιτέρω επί του θέματος δημόσια, γιατί ίdερνετ είναι αυτό. Μπορεί κάλλιστα κάποιος να κλέψει την, αδιαμφισβήτητα novel και καθ’όλα ενδιαφέρουσα, ιδέα μου! Αν δε θες να είσαι co-author, θα πάρω τα κουβαδάκια μου και θα ψάξω να βρω άλλον φαν.

What's this?

You are currently reading Αναμνήσεις… at Καθημερινή Τρέλα.

meta