Στις νέες αυξήσεις της ΔΕΗ εμείς απαντάμε με μποϋκοτάζ!

6 Δεκεμβρίου, 2007 § 2 comments

Έλεος!

Το κακό έχει παραγίνει. Αγαθά απολύτως απαραίτητα για την καθημερινότητα μας (νερό, ηλεκτρικό κτλ) να φτάνουν σε τιμές απαγορευτικές για τους απαράδεκτα χαμηλούς μισθούς της Ελλάδας. Το καταλαβαίνω να είναι ακριβά καταναλωτικά αγαθά δεύτερης ανάγκης αλλά όχι και το ρεύμα ρε παιδιά! Στην Σκωτία το νερό π.χ. θεωρείται κοινωνικό αγαθό και παρέχεται δωρεάν σε όλους! Λογικό δεν είναι; Πια κοινωνία μπορεί να απαγορέψει το νερό στα μέλη της; Ποια κοινωνία θα απαγορέψει (έστω και έμμεσα) το ρεύμα στα μέλη της; Όλα βορά στο κέρδος πια;

Ηλέκτροδότηση-υδροδότηση-θέρμανση(και αν θέλετε να το πάμε και παραπέρα στέγη και τηλεπικοινωνίες) για όλους! Δεν είμαστε στη ζούγκλα όπου ο καθένας επιβιώνει αν μπορεί και όπως μπορεί. Μας διατυμπανίζουν κάτι για κοινωνικό κράτος και παροχές στους φορολογούμενους. Μποϋκοτάζ τώρα στη ΔΕΗ, μποϋκοτάζ όταν έρθει η ώρα σε αυτούς που αφήνουν τη ΔΕΗ και κάθε ΔΕΗ να κάνει αυτά που κάνει (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;) )

§ 2 Responses to Στις νέες αυξήσεις της ΔΕΗ εμείς απαντάμε με μποϋκοτάζ!"

  • Ο/Η πρεζα Τv λέει:

    δεν νομιζω οτι θα καταφερουμε τιποτε….

  • Ο/Η karios λέει:

    Συμφωνώ, αν αυτό είναι το μοναδικό που πράγμα που θα γίνει. Για τον λόγο αυτό τελειώνω το άρθρο με τον τρόπο που το τελειώνω.

What's this?

You are currently reading Στις νέες αυξήσεις της ΔΕΗ εμείς απαντάμε με μποϋκοτάζ! at Καθημερινή Τρέλα.

meta