Α ρε Μπομπ…

6 Δεκεμβρίου, 2007 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Α ρε Μπομπ…

Φυσικά αναφερόμαστε στον πιο γνωστό Μπομπ της Ελλάδας αλλά και πολλών χωρών του εξωτερικού, τον γνωστό σπόγγο. Μετά από τόσα χρόνια χαρούμενης συντροφιάς και καλής παρέας στο βυθό του Μπικίνι (μπικίνι;) μας έριξε την κεραμίδα! Την κατραπακιά! Κατακούτελα μας ήρθε! Τα νέα μας βρήκαν απροετοίμαστους!

Bob

Ο Μπομπ τον παίρνει!

Είναι σαφές, όλοι είχαμε πιάσει τα υπονοούμενα εδώ και καιρό, αλλά κανείς δεν μίλαγε. Κανείς δεν έσπαγε την σιωπή του για να πει αυτό που όλοι ξέραμε γιατί ήταν μπροστά στα μάτια μας! Τόσες τρύπες έχει το σφουγγάρι! Πώς είναι δυνατό κάποιος να μην το είδε;

Αναφερόμαστε φυσικά στους σοφούς ανθρώπους του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου που τόλμησουν να ορθώσουν το ανάστημά τους και να βροντωφωνάξουν για το καλό των παιδιών μας αλλά και το δικό μας μας καλό! Η αρτιότητα και το υψηλό κάλλος της ελληνικής τηλεόρασης είχε μία παραφωνία που έπρεπε επιτέλους να εξαλειφθεί! Τα παιδιά μας βλέπουν την εν λόγω και εκπομπή, και μπορεί, ποιος ξέρει, αύριο μεθαύριο να πάνε να τα φτιάξουνε και αυτοί με έναν καθυστερημένο αστερία! Και να κυνηγάνε τσούχτρες μαζί με την απόχη! Έλεος!

Όποιος απολαμβάνει τις ποιοτικότατες εκπομπές άλλων καναλιών που απολαμβάνουν με τη σειρά τους την εύνοια του ΕΣΡ, μπορεί να κοιμάται πια ήσυχος! Η εκπομπή αυτή, με τα βρωμερά υποννοούμενα και πρότυπα που “βλάπτουν την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων” είναι στο στόχαστρο.

«Η επίμαχη εκπομπή φέρεται να περιέχει σκηνές βίας» δηλώνει στην εφημερίδα Έθνος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης, ενώ αρνήθηκε ότι το ΕΣΡ επελήφθη καθώς ο ήρωας του συγκεκριμένου κινουμένου σχεδίου έχει «συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως έχει καταγγελθεί στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες που προβάλλεται.

Κατόπιν αυτών, μέσω αυτού του βλόγκ, απαιτώ:

-Να απαγορευτεί η πώληση των σφουγγαριών για το πλύσιμο πιάτων και να συλληφθούν οι σφουγγαράδες της Λίμνου και της Χίου. Τα προϊόντα αυτά έχουν πολύ συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό και βλάπτουν την ψυχική μας υγεία.

-Να απαγορευτεί η ενοικίαση του DVD της Χιονάτης και των 7 νάνων. Αν ο σφουγγαράκης έκανε αυτά που έκανε με τον καβούρη και τον αστερία, ποιος ξέρει τι έκανε αυτή η τσούλα σε ένα σπίτι με 7 άντρες. Αίσχος! Ντροπή!

-Να απαγορευτεί ομοίως οποιαδήποτε αναφορά στα 3 γουρουνάκια. Φυσάει ο Λύκος το πρώτο σπίτι, πάει το πρώτο γουρουνάκι στο 2ο, φυσάει το δεύτερο μαζεύονται και τα 3 στο τρίτο. Ε! 3 άντρες σε ένα σπίτι που δεν έλεγε να πέσει, τι σκατά κάνανε μετά που έφυγε ο λύκος; Και μετά λένε για τον Αχιλλέα από το Κάιρο.

-Και μιας που το αναφέραμε, να ντουφεκιστεί ο Κώστας Τουρνάς που έγραψε το παραπάνω τραγούδι (και τόλμησε και να το τραγουδήσει). Το τραγούδι αυτό είναι σίγουρα υπερ των “συγκεκριμένων σεξουαλικών προσανατολισμών” και ακούγεται και στο ραδιόφωνο (το ιπτάμενο τέρας από σπαγκέτι να μας φυλάει) .

-Να απαγορευτούν οι Queen. Για ευνόητους λόγους.

-Να απαγορευτεί ο Ψινάκης. Ουδέν σχόλιο.

-Να απαγορευτεί οι επαναλήψεις αγώνων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη πριν το 2007.

Φυσικά, ας μην σχολιάσουμε τις “σκηνές βίας” που υπάρχουν στην εν λόγω εκπομπή. Μιλάμε για τρελλή αιματοχυσία. Που ακούστηκε να βλέπουμε βία στην τηλεόραση; Πώς τολμάει αυτή η εκπομπή να προβάλλει τη βία; Ε;

Ουφ! Τα είπα και ξαλάφρωσα. Αει στο καλό πια, μας έχουν ζώσει τα πουστοσφούγγαρα και φοβάμαι για τα παιδιά μου (που δεν έχω). Θα πατάξουμε… θα πατάξουμε λέγω την φαυλότητα.

Διαβάστε και άλλα για το θέμα.

(Παρεπιπτόντως, δεν είμαι κανένας φανατικός του σφουγγαράκη, αν και τον έχω δει μερικές φορές. Είμαι όμως φανατικός ενάντιος της βλακείας, όπου και αν αυτή βρίσκεται)

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Α ρε Μπομπ… at Καθημερινή Τρέλα.

meta