Νέα iPod και νέες τιμές

6 Σεπτεμβρίου, 2007 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέα iPod και νέες τιμές

Το παρακάτω άρθρο αφορά τις τιμές για τα (τότε) νέα iPod (2007). Αν ψάχνετε για τα νεα-νεα ipod (2010) και τις τιμές τους, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Άλλη μία από τις κλασσικές παρουσιάσεις του Steve Jobs για λογαριασμό της Apple έγινε αυτές τις μέρες. Νέα χρώματα για το iPod shuffle, νέα μοντέλα iPod mini και iPod classic καθώς και ένα εντελώς νέο iPod (το iPod touch), που ουσιαστικά πρόκειται για ένα iPhone χωρίς το τηλέφωνο (και το email client). Το πιο αστείο σημείο της παρουσίασης βέβαια ήταν το τέλος, αν και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι πολλοί πελάτες της εταιρίας που έτρεξαν να αγοράσουν τα πρώτα iPod δεν το βρήκαν καθόλου αστείο. Το μοντέλο των 4GB καταργήθηκε, ενώ το μοντέλο των 8GB έπεσε από τα $599 στα $399. Αυτοί που σκάνανε $200 πριν ακόμα και 3 εβδομάδες; Ας πρόσεχαν:) (Edit: Λίγες μέρες μετά την αρχική ανακοίνωση, και εν μέσω θυελλωδών διαμαρτυριών από τους εν λόγω θιγμένους κυρίους, ο Steve Jobs, σε ανοιχτή επιστολή στην ιστοσελίδα της εταιρίας, ανακοίνωσε πως θα δωθούν δωροεπιταγές των $100 σε όσους βρίσκονταν στην θέση αυτή)

Τα νέα iPod mini και classic είναι αρκετά ενδιαφέροντα, με νέο user interface, νέες οθόνες, πολύ μικρότερες διαστάσεις, καλές χωρητικότητες (4 και 8 GB για το mini και 80 και 160GB για το classic) και νέες αρκετά δελεαστικές τιμές ($149 και $199 για τα mini, $249 και $349 για τα classic).

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση εδώ.

img_7735.jpgimg_7721.jpg

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Νέα iPod και νέες τιμές at Καθημερινή Τρέλα.

meta