Ευρυζωνικότητα; Τιν πάλ τούτου; Α; (μέρος γ’)

25 Αυγούστου, 2007 Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευρυζωνικότητα; Τιν πάλ τούτου; Α; (μέρος γ’)

Τέλος γραμμής. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Η γραμμή της Forthnet συγχρόνισε, και σιγά σιγά η τηλεφωνία αρχίζει να λειτουργεί (στις εξερχόμενες κλήσεις τουλάχιστον). Ο router μου κλειδώνει στα 7mbit download /512kbit upload τουλάχιστον, λόγω απόστασης από το κέντρο του ΟΤΕ, αλλά τουλάχιστον η γραμμή φαίνεται αρκετά σταθερή.

Το αστείο είναι ότι είδα και έπαθα να βρω το username-password για τη γραμμή, μιας και μετά από πολλά τηλεφωνήματα κάποιος καλός άνθρωπος στο support της forthnet μου έδωσε το password, το οποίο επειδή είχε κόμματα μέσα του, δεν γινόταν δεκτό από του router. Η απάντηση του supporter ήταν ότι πρέπει να στείλω fax για την αλλαγή του password. Ευτυχώς μπόρεσα να κάνω την αλλαγή μέσω του site της forthnet και τώρα έχω, επιτέλους Internet.

Ταυτόχρονα βέβαια η άλλη γραμμή, αυτή του ΟΤΕ, αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με το μεγαλύτερο μέρος των sites που προσπαθώ να συνδεθώ.Η γραμμή συγχρονίζει κανονικά, το login γίνεται, κάποια sites λειτουργούν (in.gr, otenet.gr) αλλά τα υπόλοιπα γιοκ. Δεν έχει.

Τελικά χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 DSL στο σπίτι, για να έχεις Internet.

Comments are closed.

What's this?

You are currently reading Ευρυζωνικότητα; Τιν πάλ τούτου; Α; (μέρος γ’) at Καθημερινή Τρέλα.

meta